El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB). ha organitzat per a dilluns, 23 de gener, una jornada de debat sobre el futur del sector de la infermeria al Berguedà. Les sessione es faran de les 9 a la 1 del migdia i de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 del vespre. Les inscripcions encara estan obertes.

Aquesta jornada s'emmarca en l'anomenat projecte RESET, que consisteix en la realització d'una sèrie de diàlegs entre infermeres, a partir dels quals «es farà una anàlisi» i es recolliran les aportacions que els professionals del sector hauran consensuat i que seran la base per aplicar els canvis que calguin. Aquestes sessions se celebren en diferents llocs de Catalunya i es continuaran fent els propers 4 mesos amb l'objectiu que els professionals de tot el ter-ritori puguin dir-hi la seva. L'objectiu és «dibuixar de forma col·lectiva una nova manera de relacionar-se entre les infermeres i infermers».

El COIB, que representa més de 40.000 infermeres i infermers de la demarcació de Barcelona, impulsa «un procés mai fet abans en el si d'una organització col·legial», segons aquest col·legi.