Berga definirà la feina del gerent del Patronat de la Patum

Es crearà una comissió que haurà de determinar i fixar les funcions de la figura del gerent

21.02.2017 | 00:59
Albert Rumbo, fins ara gerent del patronat berguedà

Des de la dimissió del gerent del Patronat de la Patum Albert Rumbo, l'1 de febrer, aquest òrgan ha de trobar una persona que el substitueixi. El primer pas per fer-ho ha estat crear una comissió dins del patronat que «s'encarregui de concretar i definir les funcions del càrrec». Fonts del patronat han indicat que no hi ha un calendari establert per trobar un nou gerent.

Fins ara el càrrec de gerent ha estat no remunerat. Ha de recaure en algú coneixedor de la festa amb profunditat, i té veu a les reunions del patronat però no vot. Segons els estatuts de l'ens, les seves funcions són executar i fer complir els acords de la junta general i la comissió executiva i gestionar, dirigir de manera immediata i inspeccionar el compliment dels estatuts del patronat.

El fins ara gerent, Albert Rumbo, va accedir a la gerència del Patronat de la Patum l'any 2011. Abans n'havia format part com a historiador. La primera gerent del patronat patumaire, creat el 2001, va ser Alba Perarnau, que va ocupar el càrrec fins al 2004. Des d'aleshores fins al 2011 el lloc no el va ocupar ningú.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema