Berga formarà 350 joves de 7 instituts de la comarca en temes de seguretat viària

El Montepio organitza per l'1 de març una nova edició del Conductàlia

23.02.2017 | 18:42
Presentació del Conductàlia a l´Ajuntament de Berga, aquest dijous

El Teatre Municipal de Berga acollirà el proper 1 de març la tercera edició del Conductàlia unA jornada de seguretat viària organitzada pel Montepio de Conductors en col·laboració amb cossos de seguretat i emergències i d'associacions de víctimes d'accident de trànsit. Hi participaran 350 joves de quart d'ESO de set instituts del Berguedà, en concret de Berga, Bagà, Gironella i Puig-reig .

A diferència de la darrera edició, enguany la simulació d'un accident es farà a l'interior del Teatre Municipal en comptes de fer-se a l'aire lliure. El 2016 es va fer a la plaça de Sant Pere. Enguany es tractarà de la simulació d'un accident d'autocar al mateix escenari del teatre amb l'objectiu que els joves vegin el risc i les conseqüències de no actuar amb responsabilitat en matèria de seguretat viària.

La presentació del Conductàlia s'ha fet aquest migdia a l'Ajuntament de Berga a cura de membres de l'organització, el consistori berguedà, els Mosso d'Esquadra, la Policia Local, els Bombers i el Servei Català del Trànsit

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema