Un any més, l'esmorzar de disfresses protagonitzat pels alumnes de les escoles de primària de Berga ha donat el tret de sortida als actes del Carnestoltes de la ciutat.

Els infants de tercer i quart de primària de les escoles de Sant Joan, Vedruna, Xarxa i Santa Eulàlia han celebrat l'inici de la festa de la disbauxa a la plaça de Sant Pere amb un esmorzar. Minuts després, han participat de l'espectacle d'animació que ha anat a càrrec de Carles Cuberas.

A l'activitat hi han participat prop de tres cents alumnes que han assistit al centre de la ciutat disfressats. Així doncs, emoticones, astronautes i taurons han estat els protagonistes de la matinal.

Els actes a la ciutat continuaran aquest dissabte, al matí, també amb activitats dirigides al públic infantil. El centre de Berga serà l'escenari de propostes que han preparat les entitats de lleure de la ciutat juntament amb els cossos de seguretat i emergències. Al migdia, arribarà a la plaça de Sant Pere la Reina Postissa i la seva comitiva. Un dels actes més multitudinaris serà la rua de disfresses que s'iniciarà a les 5 de la tarda des de la residència Sant Bernabé. La festa s'allargarà fins ben entrada la matinada al passeig de la Indústria, ja que després del sopar popular, hi haurà música de diversos estils.