La junta d'ERC a Berga té nou president. Es tracta del jove periodista Aleix Camprubí i Pont (Berga, 1994). Era l'únic candidat a la presidència local i va ser escollit anit. Fonts d'ERC han explicat que el flamant president va presentar el Pla de Treball 2017 - 2019, que, «entre altres coses, contempla 7 punts principals referents a la gestió interna del partit, 7 punts bàsics de la projecció del partit, a més dels diversos objectius de les secretaries».

Dels objectius fixats destaca el de la projecció, així com també la nova organització interna i millorar la comunicació «en l'àmbit extern, a través dels mitjans, i als actes». Fonts d'ERC van remarcar «l'objectiu del 100% de transparència amb la militància, la qual tindrà l'opció de reclamar totes les informacions que vulgui».

A més del president, la nova direcció d'ERC la integren Ramon Camps com a responsable de la secretaria d'Organització; Jordi Parera tindrà cura de la secretaria de Finances; Aleix Camprubí ho farà de la Secretaria d'Imatge i Comunicació; Ramon Camps serà el responsable de la Secretaria de la Dona i d'Igualtat; Josep Xoy, de la secretaria de Política Municipal; Ermínia Altarriba hi serà com a portaveu del grup municipal d'ERC, i Anca Maria Bejan, com a portaveu de les JERC.