La segona Vieer Fest convida a descobrir el patrimoni de l'antiga colònia de cal Prat

La mostra de cerveses artesanes, gastronomia i actius de Puig-reig arriba el 9 d'abril

30.03.2017 | 17:52
Per l´esquerra, Francesc Bertran, Alba Santamaria, Marc Martín i Jesús Subirats aquest dijous a cal Prat

La segona edició del Vieer Fest, una mostra de cerveses artesanes, gastronomia i difusió del patrimoni industrial de Puig-reig, enguany permetrà descobrir racons pocs coneguts de l'antiga colònia de cal Prat. La mostra que s'ha presentat aquest dijous, arribarà el diumenge 9 d'abril al frondós passeig dels Til·lers, a tocar del riu Llobregat.

La Vieer Fest aplegarà a cinc productors de cervesa artesana X'P Brewers, Guillem de Berguedà, Quer, Grenyut i Nómada On Wheels i productors com els formatges La Rocatova, la cansaladeria cal Feliu, el forn de pa Cal Marçal i el restaurant de ca la Quica.

La mostra obrirà portes de 2/4 de 12 del matí fins a les 2 de la tarda i de 2/4 de 5 fins a les 8. L'organitzcaió ha disposat un cotxe llançadora amb capacitat per a 8 places que sortirà de la plaça de la Creu fins a Cal Prat i a l'inversa per portar a tothom que no vulgui anar peu o amb el seu cotxe a cal Prat.
El programa d'acte combina la degustació de cervesa amb tastos de productes i plats de proximitat (els tiquets valdran 5 euros) amb activitats de descoberta del patrimoni. Així la historiadora local Rosa Serra oferirà una xerrada sobre el paper del riu a les colònies a 2/4 de 12 del matí. Per la seva banada l'associació cultural Pensaments i paraules ha muntat un recorregut poètic a peu reseguint el riu Llobregat de Puig-reig fins a cal Prat, una passejada  d'uns dos quilometres.

A la 1 hi haurà una sessió de música electrònica amb Mr. Fantasmitü (La Comunidäd). A la tarda hi haurà música en directe amb el quartet Gots de Tuba. A les 5 es farà un tast de cervesa dels elaboradors presents. I per al poúblic infantil de les 12 a 2/4 de 2 i de les 5 a 2/4 de 7 hi haurà un taller de xapes de cervesa a càrrec del Cquie.

El Vieer Festa l'organitza l'Ajuntament de Puig-reig en col.laboració del Victòria. A la presentació hi han participat el regidors Jesús Subirats i Alba Santamaria, el col.laborador de la mostra Francesc Bertran i Marc Martín del Victòria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema