Jordi Travé, que ocupava el número 7 a la candidatura que va presentar CiU als darrers comicis municipals, ha pres possessió com a regidor al ple ordinari d'aquest dijous, en substitució de Queralt Perarnau, que va deixar l'acta per motius personals. Jordi Travé ha treballat al sector de la restauració i al de la mineria. Està vinculat a diferents entitats com l'Associació de Plaques de Cava del Berguedà, l'Associació de Productors de Patum, l'associació d'Hostaleria i Turisme i també al moviment veïnal de Berga, com a representant de l'Associació de Veïns del Tossalet de les Forques.

El mateix ple ha servit per acomiadar a la regidora d'Atenció a les Persones Anna Alsina. La fins ara membre de l'executiu de la CUP ha decidit abandonar el càrrec per motius personals, tal i com ja va explicar aquest diari i la seva decisió no respon "a cap crisi interna ni a problemes amb els meus companys de govern ni de l'oposició", ha especificat. "Per mi no té sentit formar part de l'equip de govern sense poder-hi bolcar tota la il·lusió i tota la força necessàries. I per això, he decidit col·locar-me ara, en una espai on sí que podré donar un cop de mà: al seu costat", ha aclarit, ja que ha assegurat que seguirà treballant per l'Esquerra independentista i al costat del govern però "des d'una altra perspectiva".

L'alcaldessa, Montserrat Venturós, ha volgut agrair la seva dedicació durant els dos anys a l'executiu. Es preveu que la persona a substituir la regidora sortint sigui el següent de la llista, Ivan Sanchez, pendent de la redefinició també si cal, del nou cartipàs.