Casserres s'omplirà de visitants diumenge en una jornada en què conviuran el comerç i l'artesania, els cotxes i els tractors clàssics i les caramelles. La vila celebra en un mateix dia una nova edició de la Fira del comerç i l'artesania, així com també la Trobada de Caramelles que arriba a la trenta-sisena edició.

Pel que fa a la mostra comercial, els actes s'iniciaran a les 9 del matí amb la concentració dels cotxes i tractors clàssics al camp de futbol. A partir de les 10, s'obrirà el recinte firal amb la presència de parades d'artesania, automoció, agroalimentació, comerços i serveis de la vila i l'exposició de tractors d'època i motos antigues, a banda de les atraccions per als més menuts.

De manera paral·lela, tindrà lloc la festa que reunirà una quinzena de grups caramellaires d'arreu del territori. El Grup Cantaire Sant Bartomeu organitza un any més la tradicional trobada que s'iniciarà a les 9 del matí amb un esmorzar popular i continuarà amb la cercavila pels carrers del poble. A les 11 començaran les actuacions dels grups assistents.