Quin és el nom de l'alcaldessa de Berga, què és el Tabal o quin és el plat estrella de la ciutat. Aquestes preguntes van ser algunes de les cent qüestions que els monitors van haver d'esbrinar ahir durant la gimcana que van realitzar pels carrers de Berga.

Els joves van passejar per tots els racons del barri vell a través d'una activitat que els va servir per conèixer una mica millor la ciutat, pel que fa a temes històrics, culturals i també d'actualitat.

En un ambient festiu, els prop de mil monitors van descobrir la ciutat i també van compartir converses amb els seus veïns, a qui feien preguntes per resoldre les qüestions plantejades a les diverses proves. Un dels espais més concorreguts va ser l'antic cinema Catalunya, seu dels Castellers de Berga, on s'hi projectava l'audiovisual sobre la Patum i s'hi van exposar algunes de les comparses de la Patum Infantil. A més a més, de manera excepcional, durant el matí també va estar exposada la imatgeria de la festa als baixos de l'ajuntament.