Puig-reig acollirà el 4 de juny el concert "Acompanyats" amb els Giovinetto, finalistes de la tercera edició del Concurs Oh Happy Day! amb Sergi Cuenca, director del musical El Rey León i Daniel Anglès. Aquest serà un dels plats forts de la festa major de Puig-reig que ahir van presentar davant de la renovada plaça Nova representants del consistori i d'una desena d'entitats del poble. Els actes de la festa comencen aquest divendres 26 de maig però el plat fort serè el primer cap de setmana de juny. La festa té un pressupost de 55.000 euros, una xifra similar a la de la darrera edició.

Els Giovenitto, Sergi Cuenca i Dani Anglès oferiran un repertori de cançons de teatre musical, versions de pop rock i temes populars un repertori pensat per a tots els públics.

Un altre dels plats forts de la festa major serà la presència de la Dàmaris Gelabert, que oferirà un concert "Cançons per gaudir i aprendre" adreçat al públic infantil el dissabte 3 de juny. La regidora de Festes Alba Santamaria ha destacat que enguany s'aposta fort per els espectacles adreçats a la canalla i per aquest en concret. Ha assegurat que tenir la Gelabert a Puig-reig "serà un privilegi".

Dins de la programació de la festa major hi tindran cabuda els 25 anys de l'escola municipal de Música de Puig-reig que faran el pregó i interpretaran el seu primer musical infantil "Charlie i la fàbrica de xocolata" i el vermut musicals de les diferents formacions de l'escola. Una altra cita destacada del programa és dilluns 5 de juny amb l'orquestra Maravella.

Enguany, Puig-reig renova l'aposta per l'Envelat 2.0 com ja va fer l'any passat. Aquí, a la renovada plaça Nova que s'estrena dilluns 29 de maig amb la presència de Pilarín Bayés, s'hi duran a terme les activitats de carrer. La festa comptarà amb activitats per a tots els gustos i edat com correfoc, exhibició de gimnàstica, de zumba, festa holy color, sopars, concurs de botifarra, l'actuació dels castellers de Berga, circ al carrer o la bikinada popular.