Ensurt majúscul ahir a la tarda a Gironella. Un nen d'11 anys d'edat va caure des de la finestra de casa seva, situada en un tercer pis, i va anar a parar en una zona d'aigua i fang del riu Llobregat, la qual cosa va esmorteir la seva caiguda, segons van explicar a aquest diari fonts de l'Ajuntament, dels Bombers i del SEM. Per aquest motiu, l'infant, malgrat l'alçada que va recórrer en la caiguda (més de deu metres), va resultar únicament ferit lleu i va ser traslladat en una ambulància del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els fets, segons van explicar les mateixes fonts, van tenir lloc poc després a 2/4 de 6 de la tarda, en un bloc de pisos que té l'accés a l'avinguda Catalunya. La part posterior del bloc està situada arran de la llera del riu Llobregat, a poca distància del pont de les Eres.

Per causes que es desconeixen, el nen va caure des de la finestra de casa, situada en un tercer pis, i es va precipitar des d'una alçada com a mínim de deu metres, segons els Bombers. De fet, malgrat que el nen viu al tercer pis de l'edifici, l'altura recorreguda en la caiguda correspondria a la de quatre o cinc pisos, ja que l'edifici queda per sobre del nivell del riu.

El menor va anar a parar a una zona d'aigua i fang del Llobregat, a la llera del riu, la qual cosa va permetre esmorteir el cop de la caiguda. En rebre l'avís de la incidència, fins a l'indret s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat (que van ajudar a treure el nen de l'aigua), la Guàrdia Municipal de Gironella i el SEM, que va atendre la víctima in situ. Posteriorment, l'infant va ser traslladat en una ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.