Els treballs d'adequació dels passos de vianants per facilitar la circulació de les persones amb mobilitat reduïda que està duent a terme l'Ajuntament de Berga en diferents punts del nucli urbà s'allargaran dos mesos més, segons van informar ahir fonts de l'executiu berguedà.

Ahir es van començar les obres de construcció de diverses rampes de vianants a la zona del passeig de la Indústria i la seva perllongació, el passeig Vila de Casserres, a càrrec de l'empresa municipal de serveis BRG Progrés. Fonts municipals van informar que una de les intervencions es portarà a terme als encreuaments del passeig de la Indústria amb els carrers Mestre de Pedret i Ferran Agulló. L'actuació consisteix «en l'ampliació de la vorera per tal de reduir el recorregut que els vianants han d'efectuar per la calçada amb l'objectiu de millorar-ne la visibilitat i la seguretat». Així mateix «també es millorarà l'accessibilitat d'aquests passos de vianants per a les persones amb mobilitat reduïda i limitació visual». A més, els passos de vianants situats a la cruïlla del passeig Vila de Casserres amb el carrer Marià Obiols s'adequaran per a les persones amb visibilitat limitada.

D'altra banda, durant les darreres setmanes membres de la brigada municipal han treballat en l'adequació dels passos de vianants de l'entorn de la residència Sant Bernabé al barri de la Font del Ros.

Fonts municipals han indicat que «concretament s'han adequat els passos dels carrers Comte Oliba, Sardana i Gran Via. D'aquesta manera es completa la intervenció que es va iniciar a final de l'any passat a la zona posterior de la residència i que aleshores ja va comportar l'adaptació dels passos de vianants situats a la carretera de Solsona i el carrer Bruc».