Les actuacions musicals seran el plat fort de la Festa Major de Puig-reig, que celebra el gros dels actes aquest proper cap de setmana. Diumenge, 4 de juny, acollirà el concert Acompanyats, amb els Giovinetto, finalistes de la tercera edició del concurs Oh Happy Day!, Sergi Cuenca, director del musical El Rey León, i Daniel Anglès. La festa té un pressupost de 55.000 euros, una xifra similar a la de la darrera edició.

L'organització també ha destacat una altra de les estrelles de la festa major: Dàmaris Gelabert, que oferirà el concert Cançons per gaudir i aprendre al públic infantil el dissabte 3 de juny. La regidora de Festes, Alba Santamaria, ha destacat que enguany s'aposta pels espectacles adreçats a la canalla i per aquest en concret. Ha assegurat que tenir la Gelabert a Puig-reig «serà un privilegi».

També hi tindran cabuda els 25 anys de l'escola municipal de música i els alumnes del centre faran el pregó i interpretaran el seu primer musical infantil Charlie i la fàbrica de xocolata. També actuarà l'Orquestra Maravella, dilluns que ve, 5 de juny.