20 de juny de 2017
20.06.2017

El PDeCAT denuncia que l'alcaldessa de Vilada ha copiat parts del saluda de la festa major

Montse Badia admet haver buscat frases a Google però considera que «això no és copiar»

21.06.2017 | 17:04
Montse Badia, alcaldessa de Vilada des del 2015

El PDeCAT de Vilada ha denunciat que l'alcaldessa de Vilada s'ha copiat dos paràgrafs del saluda de la festa major 2016 de Montmeló a la seva salutació del programa de la Festa Major de Vilada d'enguany.

Aquest grup ha penjat al seu compte de twitter la comparació entre les dues salutacions i es pot comprovar que hi ha dos paràgrafs sencers que són idéntics. I piulen:" Felicitem l'alcaldessa de #Vilada. Sap copiar molt bé els pregons de festa major d'altres pobles. Aquest és el nivell"
Per la seva banda, l'alcaldessa de Vilada, Montserrat Badia (Fem Pinya per Vilada-Candidatura de Progrés, marca blanca del PSC) ha rebutjat l'acusació del PDeCAT. Segons ha explicat a Regió7, a l'hora de redactar el saluda de la festa major d'enguany, va repassar-se el que havia fet ella mateixa per la festa major del 2016 i hi va voler incorporar conceptes lligats a les paraules solidaritat, participació i gaudir. Per aquest motiu va fer una cerca a Google. Hi va seleccionar els paràgrafs esmentats perquè "em va semblar que recollia les idees que estava buscant".

Per la dirigent de Vilada "això no és copiar" i "se li pot donar la importància que es vulgui". Hi ha afegit que no té problemes a reconèixer que "he buscat frases per fer la salutació al Google, no ho nego" però considera que "no és copiar". Badia creu que actualment "no hi ha res inèdit" i que escriure un text original per fer saludes o altres textos "depèn del temps que tinguis". Badia ha explicat que aquest sistema de buscar paraules o frases al google l'ha fet servir també "amb les felicitacions de Nadal".
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema