El PDeCAT de Vilada ha denunciat que l'alcaldessa de Vilada s'ha copiat dos paràgrafs del saluda de la festa major 2016 de Montmeló a la seva salutació del programa de la Festa Major de Vilada d'enguany.

Aquest grup ha penjat al seu compte de twitter la comparació entre les dues salutacions i es pot comprovar que hi ha dos paràgrafs sencers que són idéntics. I piulen:" Felicitem l'alcaldessa de #Vilada. Sap copiar molt bé els pregons de festa major d'altres pobles. Aquest és el nivell"

Per la seva banda, l'alcaldessa de Vilada, Montserrat Badia (Fem Pinya per Vilada-Candidatura de Progrés, marca blanca del PSC) ha rebutjat l'acusació del PDeCAT. Segons ha explicat a Regió7, a l'hora de redactar el saluda de la festa major d'enguany, va repassar-se el que havia fet ella mateixa per la festa major del 2016 i hi va voler incorporar conceptes lligats a les paraules solidaritat, participació i gaudir. Per aquest motiu va fer una cerca a Google. Hi va seleccionar els paràgrafs esmentats perquè "em va semblar que recollia les idees que estava buscant".

Per la dirigent de Vilada "això no és copiar" i "se li pot donar la importància que es vulgui". Hi ha afegit que no té problemes a reconèixer que "he buscat frases per fer la salutació al Google, no ho nego" però considera que "no és copiar". Badia creu que actualment "no hi ha res inèdit" i que escriure un text original per fer saludes o altres textos "depèn del temps que tinguis". Badia ha explicat que aquest sistema de buscar paraules o frases al google l'ha fet servir també "amb les felicitacions de Nadal".