Els Castellers de Berga entren al grup de colles amb castells de vuit

La colla berguedana celebra el seu cinquè aniversari amb la millor actuació de la seva història, descarregant de 4 de 8

15.07.2017 | 22:01
Els Castellers de Berga entren al grup de colles amb castells de vuit

Els Castellers de Berga han fet un nou pas de gegant en la seva història, en aconseguir el seu primer castell de 8, en el marc la diada del Vè aniversari de la colla. Aquest dissabte a la tarda, els berguedans han aconseguit descarregar per primera vegada el 4 de 8, acompanyat d'un 5 de 7 i 4 de 7 amb agulla, realitzat després d'un intent fallit de 2 de 7.

D'aquesta manera, un centenar de camises blaves han aconseguit millorar l'actuació de la colla en la diada dels 4 fuets per 5 punts, aconseguint-ne 1.040. La colla ha acabat la diada amb un vano de 5, en referència als 5 anys, i 10 pilars de 3 de canalla.

Els acompanyants de l'aniversari dels berguedans han estat els Castellers de Sabadell i la Colla Jove dels Castellers de Sitges. Els Saballuts han aconseguit descarregar un 3 de 8, un 2 de 8 amb folre i un 4 de 8, mentre que els del Garraf han descarregat un 4 de 7 amb agulla, un 3 de 7 i un 4 de 7.

Les dues colles han acabat l'actuació amb pilars, amb un de 5 i dos de 4 per part dels de Sabadell, i un de 5 per part dels de Sitges.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema