Amb l'objectiu de passar una vetllada a la fresca per fer ambient entre els veïns, conèixer-se entre els nous residents, recordar anècdotes del passat i compartir nous projectes de futur, l'Associació de Veïns del barri de la Font del Ros de Berga ha volgut recuperar la tradicional fontada popular al carrer. Serà el proper dissabte 29 de juliol.

Aquesta celebració va néixer a l'inici de la creació de l'entitat veïnal -fa prop de trenta anys- amb l'objectiu de fer caliu entre els residents a aquesta zona de la ciutat. La festa va desaparèixer i ara, després d'uns quants anys sense celebrar-la, la renovada junta del barri ha apostat per tornar-la a programar.

La cita serà el proper dissabte 29 de juliol a partir de les 9 de la nit a la plaça gran de la Font del Ros. Els organitzadors han recordat que es tracta d'una fontada popular, és per això que han detallat que els assistents, a banda de portar-se el menjar i les begudes, també han de portar taules i cadires. A més a més, també demanen ganes de passar-ho bé i de compartir una estona entre amics i veïns. Després del sopar, hi haurà música per ballar.