Mònica Garcia és, des d'ahir al vespre, la nova representant de la CUP al Consell Comarcal del Berguedà. Garcia agafa el relleu d'Anna Alsina, que va deixar l'acta de regidora per motius personals fa dos mesos i, en conseqüència, el seu càrrec a l'ens comarcal.

La regidora de Festes i de Patum de l'executiu de la CUP de Berga va prendre possessió del càrrec al ple d'anit. Garcia representarà el seu partit en l'àmbit comarcal juntament amb Antoni Chueca, regidor de l'oposició de l'Ajuntament de Borredà.

Cal recordar que cap dels dos actuals consellers de la CUP són els que van prendre possessió del càrrec a l'inici del mandat, el juliol del 2015. A banda d'Anna Alsina, ara substituïda per Mònica Garcia, a final de l'any passat també va plegar Anna Manso, de la candidatura de Borredà, que va ser rellevada per Chueca.

Amb l'entrada de Garcia al Consell Comarcal del Berguedà, però, es manté la representació de l'executiu de la capital berguedana a l'ens comarcal, l'únic municipi governat per la CUP.