Impulsar el comerç local i incentivar les compres entre els veïns de Puig-reig i els visitants és el que esperen aconseguir els membres de la renovada Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig amb la primera edició de la Shopping Night que tindrà lloc aquest divendres 28 de juliol.

La nit de compres volen que sigui una de les primeres activitats de moltes per donar vida i activar el teixit comercial del municipi, segons ha assegurat aquest dimarts durant la presentació dels actes d´aquest divendres, Toni Mujal, el president de l´entitat. Des de fa un mes i mig, l´associació ha iniciat una nova etapa «d´obertura i més activitat». Una de les primeres apostes és l´organització de la jornada nocturna, demà passat, quan els comerços obriran portes fins les 12 de la nit i oferiran descomptes, premis i sortejos entre els clients.

Mujal ha explicat que hi haurà música en directe a diversos punts de l´eix comercial, activitats i tallers pels infants, així com també animació i repartiment de premis a càrrec dels dos personatges nous que seran els representants de la UBIC a partir d´ara durant totes les activitats que organitzin al llarg de l´any: la Puig i el Reig. «Per a nosaltres simbolitzen dos veïns de Puig-reig que compren i fan vida al seu poble, que és el volem aconseguir de tots els veïns», ha destacat.

El regidor de Comerç de l´Ajuntament de Puig-reig, Josep Campos, ha mostrat el seu suport a iniciatives com la nit de compres que «serveixen per demostrar que el comerç del poble està a l´alça i actiu».