Els bars i els establiments de l'Associació de Comerciants de Gironella s'ompliran de festa la nit del proper dissabte, 29 de juliol. Serà durant una nova edició de les Gangues a la fresca, que els comerciants de la vila organitzen amb l'objectiu de dinamitzar la vila, fer entrar els veïns a les botigues i atraure visitants.

A partir de les 8 del vespre i fins a les 12 de la nit, una quarantena d'establiments del municipi oferiran descomptes, sortejos i activitats entre els clients. Per exemple, hi haurà concerts de música en diversos bars i botigues de la vila, així com també ofertes gastronòmiques especials. A més a més, hi haurà activitats per als més menuts a la plaça Pi i Margall i a l'avinguda de Catalunya.

L'Associació de comerciants també ha preparat sortejos especials a les persones que sol·licitin una targeta per participar-hi i facin un mínim de tres compres de 5 euros cadascuna. Els participants entraran al sorteig de dos lots de productes dels comerços col·laboradors o un val de 200 euros per comprar durant una hora.