La noia de Berga parella d'un dels detinguts a Ripoll per la seva vinculació amb els atemptats de Barcelona i Cambrils ha negat aquest divendres davant dels Mossos que tingui cap relació amb els atacs, segons informa l'agència EFE.

La citada font explica que la nòvia de Driss Oukabir -el seu germà se sospita que va conduir la furgoneta de la Rambla- s'ha personat a les portes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll, d'on ha entrat i sortit diferents vegades i on ha reiterat la seva innocència.

Segons la berguedana, Driss Oukabir va conèixer de la seva presumpta implicació en l'atemptat en veure la seva fotografia en mitjans de comunicació i xarxes socials, moment en el qual la va trucar per informar-la de què estava a punt de personar-se davant la policia. Tot i que ella va intentar convèncer-lo que no ho fes, explica EFE, ella diu que l'home va optar per dirigir-se igualment a la comissaria dels Mossos per explicar que el seu germà li havia sostret la documentació, però que va ser identificat i detingut quan es trobava a només dos-cents metres de la porta.

L'altre detingut de Ripoll, que ha estat retingut al seu domicili tot el matí mentre es registrava el seu domicili, és Sahal el Karib, de 34 anys i al qual es relaciona amb Driss Oukabir. La dona d'aquest segona persona, amb la qual té un fill de dos anys i mig, ha assegurat que el seu marit és innocent i que únicament coneixia a Oukabir per haver-li venut un bitllet de transport al Marroc, un treball que realitzava des del locutori que regenta a Ripoll.