L'església parroquial de Santa Eulàlia de Berga acull avui, a 2/4 d'11 del matí, el funeral per Joana Adrobau Cervià, que va morir dijous als 61 anys d'edat després d'una llarga lluita contra la malaltia que tenia.

Joana Adrobau era empresària i havia estat presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig a final de la dècada dels 90. També va estar vinculada a Berga Comercial, entitat de la qual va formar part de la junta entre els anys 2009 i 2012. Joana Adrobau va regentar botigues a Puig-reig i Berga. En un comunicat, fonts de Berga Comercial van donar el condol a la família i van constatar que «era una persona molt estimada per tots. Perquè, entre altres coses, era una persona molt dinàmica, amb un tarannà molt alegre i que s'engrescava molt amb tot el que feia» .

Les mateixes fonts van exposar que «la seva tenacitat l'ha demostrada en la seva llarga lluita contra la malaltia, que, malauradament i malgrat la seva obstinació, no ha pogut vèncer». Adrobau també era membre activa del Grup de Pintors Verdaguer 7, deixebles de l'artista Joan Ferrer. A més, també li agradava el senderisme, un afició que va practicar assíduament amb diferents colles.