Gironella celebrarà aquesta setmana la festa Holi i la proclamació del pubillatge, actes que es van ajornar la setmana passada a causa dels temptats terroristes. El festival Holi Dolly serà avui a les 7 de la tarda a la plaça de l´Estació, i a les 10 de la nit hi haurà les havaneres a la plaça de la Vila. La festa major es tancarà divendres amb la proclamació del pubillatge, a les 10 de la nit a la plaça de la Vila. Avui també es proclamarà el padrí i la padrina de la Residència Sant Roc, a 1/4 de 9 del vespre.

Per la seva banada, l'Associació de Veïns de la Valldan ha organitzat per a avui a partir de les 8 del vespre els actes de l'inici de la seva festa major ajornats la setmana passada amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Abans del sopar hi haurà el pregó amb Maria Àngels Blasco i Rovira, directora general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat. Després del sopar actuarà el grup de folk Rustik's.

D'altra banda, la proclamació de pubilles i hereus de la Valldan 2017 es realitzarà el proper dissabte dia 26 d'agost a 2/4 de 6 de la tarda. Tots els actes es realitzaran a la plaça Major de la Valldan.