L'Oficina de Turisme de Berga ha fixat per al proper diumenge, 27 d'agost, la realització de la visita guiada a Sant Pere de Madrona dedicada al poema de Josep M. de Sagarra El comte Arnau. Aquesta ruta inicialment estava programada per a diumenge passat, i es va suspendre a causa dels atemptats que van patir Barcelona i Cambrils el 17 d'agost.

Com a conseqüència dels atacs i en senyal de suport a les víctimes dels fets, l'Ajuntament de Berga va decidir suspendre tots els actes previstos el cap de setmana, seguint la recomanació de la Generalitat de realitzar el mínim d'activitats possible.

Un cop superats els tres dies de dol oficials decretats pel Govern català, la ciutat de Berga ha recuperat la seva activitat habitual. En aquest sentit, l'Oficina de Turisme també ha restablert les visites que formen part del programa «Berga Viu l'estiu 17», que inclou una sèrie de rutes gratuïtes per donar a conèixer el patrimoni cultural i turístic de la ciutat.

La propera cita serà aquest diumenge, 27 d'agost, quan es farà l'activitat esmentada sobre la mítica peça de Sagarra. En aquesta ocasió, el trobador de Madrona conduirà als assistents per l'entorn de Sant Pere de Madrona mentre recita alguns dels fragments d' El comte Arnau.

L'activitat, que és gratuïta i oberta a tothom, començarà a les 6 de la tarda i el punt de trobada acordat és l'aparcament que hi ha al berenador de dalt de la Font Negra.