L'Assemblea Nacional Catalana de Berga i Òmnium Cutural del Berguedà han organitzat un concurs de pintura per il·lustrar la campanya del sí al referèndum a la ciutat.

La inscripció per participar-hi és gratuïta. Les obres han d'exposar la paraula sí, «que demostri el sí a la democràcia i el sí a la independència».Els treballs es poden realitzar amb qualsevol procediment pictòric i «el suport és lliure». La inscripció i el segellat de les teles es farà al local de Colònies a Borredà (carrer Cervantes, 25, baixos) el dimarts 29 d'agost de 8 a 10 del vespre, o es pot trucar al número 661325229 «per acordar altres opcions».

El termini de presentació de les obres és dijous 7 de setembre a la sala polivalent del Teatre Municipal de 8 a 10 del vespre. La inaguració de l'exposicó serà dissabte 9 de setembre a les 12 del migdia. Els treballs primer s'exposaran a la sala polivalent del teatre, i posteriorment en algun local del carre Major per decidir. L'entrega de premis (primer premi de 100 euros i un lot amb samarretes de l'11-S, i segon i tercer premi de lots de marxandatge de l'ANC i un lot amb la samarreta de l'11-S) es farà el 23 de setembre a les 12 del migdia a la sala polivalent del Teatre Municipal de Berga.