L'Ajuntament de Berga comença avui, dimecres, els treballs d'arranjament de la xarxa de recollida de pluvials del camí que va des del polígon industrial de la Valldan fins a la carretera BV-4241, de Berga a Sant Llorenç de Morunys, segons han informat fonts del consistori de la ciutat.

Les mateixes fonts han explicat que obres consistiran «a formigonar els vorals del camí per tal de millorar la recollida d'aigües pluvials dels seus laterals. Això també permetrà augmentar la seguretat dels vehicles que circulen per aquest tram, ja que el voral de nova construcció serà practicable ja que s'amplia la superfície disponible per a la circulació».

Els treballs de l'adequació dels vorals tenen una durada prevista de quinze dies i durant aquest període de temps la circulació de vehicles romandrà interrompuda i no es permetrà el trànsit, des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, en horari i dies laborables segons les fonts esmentades.

Les obres tenen un pressupost d´execució de 47.763,93 euros i l'empresa encarregada de realitzar els treballs és Caopsa, S.L.