La 25a edició de la Fira de la Llenega de Cardona ha complert les seves expectatives, «i fins i tot les ha superat», en paraules de l'Agència de Desenvolupament Local, una de les entitats organitzadores. «És curiós, però han vingut tots els boletaires de sempre, i tot i haver-hi menys quantitat de bolets que els altres anys, n'han portat uns quants. Fins i tot ens han obsequiat amb una llenega de grans dimensions», continuen tècniques de l'Agència.

L'exposició de diferents varietats de bolets del país organitzada per l'Agrupació Micològica Berguedana, així com els concursos de llenegues, de tapes amb bolets i el 12è concurs boletaire infantil, també han tingut una «notable participació, malgrat el moment polític que vivim i la presència d'altres fires el mateix dia», continuaven des de l'Agència, afegint amb satisfacció que «l'espai gastronòmic ha venut gairebé tots els tiquets».

Folklore

El grup de música folk El Toll ha animat places i carrers del nucli històric, que s'han omplert amb les parades dels botiguers, el mercat de diumenge, boletaires, artesans i la mostra d'oficis. La mainada ha gaudit a l'espai Tocats del bolet, amb el concurs boletaire infantil, els jocs tradicionals, la representació de Cia Patawa relacionada amb el bosc i els follets, entre altres activitats. A la tarda, el grup Ballaveu ha tancat la Fira amb el seu concert de música tradicional, que animava a ballar.