L'Ajuntament de Castellar de n'Hug preveu finalitzar en dues setmanes les obres de rehabilitació i reparació de la pista poliesportiva i els entorns, que van iniciar-se l'agost passat.

Aquesta obra, adjudicada a l'empresa Voracys, suposa una inversió de 351.999, 99 euros que el consistori preveu pagar amb una ajuda que ha rebut de la Diputació de Barcelona.

Segons fonts municipals, està previst que aquestes obres de rehabilitació de la pista puguin estar enllestides d'aquí aquinze dies, mentre que les obres de rehabilitació de la planta semisubterrània, on hi ha una zona d'aparcament, una sala d'audiovisuals i una sala polivalent, s'acabaran a mitjan gener, «ja que hi falten les últimes actuacions de posada en funcionament», han afegit les mateixes fonts.

Tal com han recordat, es tracta d'una actuació «molt necessària al municipi». Per una banda, la posada al dia de la pista poliesportiva, «perquè és un dels espais més utilitzats per al lleure dels veïns i visitants», i per l'altra, els espais de la planta semisubterrània, on es recuperarà la sala d'audiovisuals sobre el Llobregat tancada des de fa anys, la sala polivalent amb un nou escenari i distribució i la zona d'aparcament, «molt necessari per potenciar l'ús dels espais d'oci, cultura i dinamització social», han assegurat.