Un total de nou restaurants adherits a l'associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà participen en la campanya anual de la cuina de la caça i ofereixen diferents plats de caça dins dels seus menús. Els 9 restaurants participants són: Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i restaurant Niu Nou de Bagà, hostal La Muntanya de Castellar de n'Hug, restaurant Els Roures d'Espinalbet, Cal Majoral de l'Espunyola, restaurant El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà, restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, restaurant Hostal Cal Fuster de Serrateix i el restaurant Cal Candi de Vilada. La campanya s'allargarà fins al 31 de gener. La carn de caça «sempre ha estat molt lligada a la comarca, sobretot la de llebre, la de cérvol, la de perdiu i la de senglar».

Aquesta iniciativa, que té el suport de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, «és una de les activitats gastronòmiques de la comarca», a banda de les altres que hi ha que són dedicades a productes com la cuina del bolet o de la tòfona, que «permeten configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques basades en productes que identifiquen el Berguedà».