L'associació que munta any rere any els Pastorets de l'Ametlla de Merola, poble pertanyent al municipi de Puig-reig, va repartir diumenge 8 milions d'euros del primer premi de la Grossa de Cap d'Any, que va recaure en el número 56.795. Els responsables de l'espectacle teatral en van comprar 80 bitllets al restaurant de Campdorà (Girona) i en van fer 8.000 participacions agrupades en una quarantena de talonaris.

Per aquest motiu, la pluja de milions va quedar molt repartida i cada butlleta es recompensa ara amb 8.000 euros. Curiosament, aquesta era la primera vegada que l'entitat jugava a la loteria catalana, ja que fins ara sempre havia concorregut a la cita de la Grossa de Nadal de la loteria espanyola.

A més de l'Ametlla de Merola, la fortuna de la Grossa també va anar a parar, en diferents mesures, a Martorell i Calaf. La vila del Baix Llobregat Nord es va endur una part del segon premi (64.773), que també va estar molt repartit i va tocar així mateix a Barcelona, Ter-rassa, Vic i l'Ametlla del Vallès. Pel que fa al 5è premi, el 68.211, va ser venut a Barcelona, Falset i la localitat anoienca de Calaf.