Berga tanca aquest cap de setmana les activitats del Juguem Jugant Cada Dia. Des del 16 de desembre i fins demà, 7 de gener, la ciutat ha acollit mig centenar de propostes diferents, principalment dirigides als infants, amb l´objectiu de dinamitzar les vacances nadalenques.

El consistori berguedà, juntament amb la implicació de les entitats, del teixit comercial i de diversos col·lectius, han omplert d´activitats el Nadal a Berga. Tot i que principalment les propostes anaven dirigides als més menuts, un dels principals reclams ha tornat a ser el room escape impulsat per Insomnia Corporation. En aquesta ocasió, destinat al públic adult -a partir de 16 anys- i que va atraure un nombrós grup de persones que van haver de treure l´entrellat de diversos enigmes amagats per les estances de l´antic jutjat de Berga.

Una altra proposta que ha tingut, com cada any, molt bona acollida ha estat la tarda de tallers organitzats pel Grup de Colònies a Borredà, Ginkgo, Creu Roja i els Escoltes de Berga, així com també el taller de skate que s´ha fet al parc del Lledó.

Les propostes continuaran encara aquest cap de setmana, tot i que principalment per mitjà de les entitats de pastorets que, aquests dies, finalitzen la temporada. Per una banda, els Pastorets de l´Agrupació Teatral La Farsa, al