Dues màquines llevaneus i efectius del SEM i de Creu Roja treballen aquest matí de dimarts per netejar el camí fins la casa de colònies on un grup de 43 menors i una desena de monitors van quedar aïllats a Saldes on aquest dilluns s'hi van acumular 80 centímetres de neu. Al llarg d'aquest dimarts , és previst que puguin tornar a casa.

La policia catalana va informar aquest dilluns al matí a través del seu tuiter que "el grup havia de marxar ahir a la tarda però el bus que els havia de traslladar es va quedar atrapat per la forta nevada. Els joves han hagut de passar la nit a la casa". Més tard, el mateix cos ha anunciat que per precaució no serà fins demà quan els podrà ajudar a abandonar la casa de colònies..

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diferents patrulles dels Mossos d'Esquadra, els Bombers i de les ambulàncies del SEM, "malgrat les adverses condicions de la via i el tall de subministrament elèctric a la zona ja s'ha pogut arribar a la casa" informen els Mossos. Han destacat que donen "la màxima prioritat tasca assistencial".