S'ha editat el nou mapa oficial del Camí dels Bons Homes (GR107) amb una tirada de fins a 2.500 exemplars. Un treball a tres bandes entre les editorials Alpina i Cossetània i el Consell Regulador del Camí dels Bons Homes, a través de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Fins ara el Camí dels Bons Homes només disposava d'una guia que es va editar per primera vegada el 1998 i va tenir una segona edició l'any 2001. De llavors ençà no es va tornar a editar ni s'hi van incorporar els diferents canvis que ha tingut el Camí, i es va exhaurir als establiments i llibreries especialitzades, de manera que avui en dia era molt complicat aconseguir-ne un exemplar.

En aquesta edició s'aposta per un canvi de format i inclou 6 mapes a escala 1:50.000 amb les 10 etapes en les quals està dividit el recorregut, des del santuari de Queralt, a Berga, fins a la ciutat francesa de Foix. Cada mapa conté informació detallada de cada etapa en català, castellà, anglès i francès; i també un resum sobre qui eren els Bons Homes, els serveis que es poden trobar al llarg del Camí, els punts d'interès, una breu explicació del que es pot trobar en el recorregut, l'evolució del desnivell en cada etapa i les fitxes tècniques, també de les modalitats a peu i en bicicleta.

Els nous mapes ja estan a disposició dels senderistes.