El Consell Comarcal del Berguedà ha assumit directament la gestió per telèfon del transport a demanda. Des d'aquest mes d'abril, l'ens comarcal es farà càr-rec directament d'aquest servei, que fins ara requeia sobre les companyies de transport públiques i de taxi. El canvi pretén millorar el servei.

El nou número de telèfon per sol·licitar el Servei de Transport a Demanda és el 683 38 82 85. La petició es pot fer mitjançant trucada o whatsapp de dilluns a divendres feiners, com a màxim, fins a les 5 de la tarda del dia anterior laborable al dia del viatge.

El transport a demanda està destinat als usuaris dels municipis amb menys habitants que no disposen d'un servei regular de transport públic amb autocar. L'objectiu és connectar els usuaris, el dia que ho necessiten, amb la parada de transport públic més propera o amb la seva destinació final a partir d'un vehicle taxi.

El servei es presta des del punt de parada acordat amb cada municipi fins a la parada de transport públic del municipi de destinació i es du a terme en els horaris preestablerts que enllacen amb les línies de transport regular.