La tercera edició del Vieer Fest de Puig-reig ja té nova data. La mostra que marida cervesa artesana, gastronomia, música i patrimoni industrial se celebrarà el proper diumenge 6 de maig durant tot el dia.

L'organització va decidir, divendres passat, deixar en suspens la celebració del certamen davant de les previsions de pluja per al cap de setmana. Finalment, la mostra es manté al calendari però unes setmanes més tard del que estava previst.

L'Ajuntament de Puig-reig i la comissió impulsora del Vieer Fest donaran a conèixer en els propers dies el programa detallat de la mostra, tot i que han avançat que no variarà massa respecte les propostes que estaven previstes pel passat diumenge.

Tal i com ja va explicar aquest diari, enguany el Vieer Fest arriba a Cal Marçal després de dues primeres edicions d'èxit a Cal Pons i Cal Prat. L'esdeveniment, itinerant per les colònies de Puig-reig, aplega elaboradors de cervesa artesana, productors agroalimentaris i grups de música amb l'objectiu d'acostar els veïns i visitants als espais que es conserven dels antics nuclis industrials de Puig-reig.