La Fira del Comerç i Artesania es retroalimenta, des de fa 23 anys, amb la cantada. «Una cosa ajuda l'altra, però són les caramelles el que li donen la base i la solidesa», diu l'alcalde de Casserres, Josep Colillas. La fira és gestionada pels comerciants, de la mateixa manera que la coral organitza la trobada, ambdues coses amb el suport organitzatiu, de material i econòmic de l'Ajuntament.

La fira va tenir una trentena de parades de tot tipus d'artesania i oficis, des d'alimentació fins a material tèxtil, passant per antiguitats i estris antics.

«La voluntat és fer promoció econòmica del poble i de la comarca, i és d'agrair que els comercials la facin», explica l'alcalde Colillas. Tot i això, «no es pot comparar amb la d'una altra ciutat més gran». «Ve gent de pobles de la comarca, però també de Manresa, Cardona i altres ciutats i pobles», relata el batlle. A més, molts dels cantaires vénen acompanyats per les famílies i amics. Tot i que «als voltants ens coneixem tots», «hi ha gent que ve a la diada i després torna», assegura Colillas.

Un altre dels pols d'atracció és la trobada de cotxes clàssics, que sempre desperta molt interès, especialment entre els més nostàlgics, però també entre els joves. Enguany una vuitantena de clàssics van formar part de la trobada de vehicles.

A banda d'aquestes activitats, enguany es va fer un concert diumenge a la tarda, que va ser la principal novetat, a càrrec del conegut cantautor Lo Pau de Pons.