Les obres de millora de l´espai urbà del barri de Santa Eulàlia acabaran en els propers dies. L´Ajuntament de Berga portarà a terme la col·locació de la senyalització vertical que suposarà el final de la primera fase de les obres d´adequació dels passos de vianants per millorar l´accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i la pacificació del trànsit de la zona.

Els treballs es van iniciar el passat mes de març i han consistit en l´adequació dels passos de vianants a través de l´eixamplament de les voreres i la construcció de rampes per tal de facilitar-ne l´ús a les persones que tenen dificultats de mobilitat i limitació visual. Aquestes actuacions s´han complementat amb els treballs de pintura vial i la instal·lació de senyalització viària per tal d´indicar les noves zones de pas dels vianants. A més, també s´ha reordenat la circulació del trànsit de vehicles i s´ha portat a terme la instal·lació de diversos elements de mobiliari urbà i la plantació d´arbrat.

Les obres d´adequació dels passos de vianants s´han fet al carrer de Santa Eulàlia amb el carrer Mestre de Pedret i a les immediacions de la parada de bus urbà de Santa Eulàlia. Els treballs han costat 20.517,57 euros i han estat finançat amb fons propis de l´empresa pública de serveis municipals de l´Ajuntament de Berga, BRG Serveis.

Aquesta intervenció forma part de les actuacions realitzades al llarg de l´any passat en altres zones de la ciutat per millorar l´accessibilitat de la ciutadania i reduir les barreres arquitectòniques existents al municipi.