El Gat pirata, fenomen viral a les xarxes

El felí disfressat ha arrasat amb més de 69 milions de reproduccions a Facebook

19.10.2015 | 17:16

Aquest gat vestit de pirata acaba de guanyar Halloween 2015. No ho diem nosaltres, sinó les més de 69 milions de reproduccions en només tres dies que ja ha acumulat el vídeo que circula per les xarxes socials on el gatet llueix amb molt d'art el vestit que li ve com un guant.

El gat pirata, com el coneixen ja a Internet, ha sabut encertar amb l'elecció de la disfressa i complementar-se amb ella, una cosa primordial per aconseguir l'efecte desitjat quan ens em de decantar per un estil o un altre. L'espectacular disseny, el seu caminar, la seva mirada i la seva actitud desenfadada de pirata són motius més que suficients per atorgar el merescut reconeixement a la millor disfressa de l'any. No hi ha més que veure-ho.

El gat pirata


El nom que se li atribueix a aquest Tabby de pelatge pèl-roig és Zeon i la seva presència ha estat difosa en diversos vídeos i gifs repartits per Imgur, YouTube o Facebook. En aquesta última plataforma la difusió ha estat espectacular amb gairebé 70 milions de reproduccions en escassos 3 dies. La difusió assolida ha estat gràcies en part al post publicat des de la pàgina de Facebook de Tyrese Gibson, actor de Fast & Furious aquest mateix dissabte.

Zeon, el gat pirata, ja havia aparegut a YouTube en el canal de Sanghee Kim aquest passat 16 d'agost sota el títol: "El gat pirata. Disfressa de Pirates del Carib". No obstant això, ha estat la proximitat de Halloween i la recent difusió en xarxes socials el que li ha fet saltar a la fama d'Internet per la porta gran.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema