Qui no recorda Macaulay Culkin? Va ser protagonista de les pel·lícules 'Sol a casa' i també de 'Nen ric' i, des d'aleshores, no ha tornat a sortir en pantalla, però recentment ha protagonitzat un vídeo on torna a ser Kevin McCallister.

Macaulay Culkin ha reaparegut com Kevin McCallister, el nen que s'enfronta a dos lladres de cases amb interminables trapelleries i amb qui generacions d'espectadors han rigut de valent.

Uns quants anys després de totes les seves entremaliadures, en Kevin ha tornat per fer de les seves. El productor i també músic Jack Dishel ha començat un projecte de Youtube en el qual participa Culkin i que es diu DRYVRS.

Tot un èxit, ja que Macaulay n'és el protagonista. La història es desenvolupa de la següent manera. Kevin McCallister apareix com un taxista, que rep diverses trucades de la seva mare i acaba explicant-li al seu client el trauma que li va suposar quedar-se sol una setmana sencera i enfrontar-se a dos lladres.

Culkin ha canviat molt en aquests últims anys. Ha passat de ser un nen incocent i entremaliat a ser un home que ha tingut una vida una miqueta problemàtica, ha jugat amb les drogues i també ha estat a diversos centres de desintoxicació. Una joguina trencada de Hollywood?

Aquí et deixem el vídeo perquè jutgis per tu mateix: