"El meu petit de 6 setmanes d'edat va començar a queixar-se de que hagués marxat de l'habitació, quan la seva germana bessona es va encarregar de la situació" explica la orgullosa mare que s'oculta darrere del compte de YouTube 'Twin Mom', des on s'ha pujat un dels vídeos més virals i tendres del moment.

Per a una mare no hi ha major orgull de veure com els seus fills van creixent i van forjant vincles. En el cas dels nadons bessons o bessons, es creu que aquest vincle es forja des de la gestació i es desenvolupa molt més després de nascuts.

Al vídeo de 'Twin Mom' la càmera de vigilància de l'habitació va captar com els dos petits de sis setmanes d'edat estaven abraçats al seu bressol, quan, de sobte, un d'ells comença a plorar. La mare els escolta des de l'altra habitació i veu el que el monitor de la càmera de vídeo de vigilància està gravant.

Com qui no vol la cosa, la pacient germaneta deixa el seu immòbil polze prop de la boca del seu germà i no el treu fins que aquest acaba per acceptar-ho i calmar el seu malestar.