Tan bon punt s'han començat a conèixer els resultats oficials de les eleccions als Estats Units la xarxa ha començat a bullir amb tota mena de reaccions. La sèrie de televisió 'Black Mirror', situada en un ambient distòpic, ha sigut una de les més matineres i ha analitzat la situació tot comparant-la amb el que es veu en els capítols de la ficció.

Altres usuaris també han aprofitat moments de la sèrie 'Narcos' per traslladar-los a l'actualitat i rellegir l'elecció de Trump amb humor.

Fora de Twitter, la xarxa també ha servit de caldo de cultiu per als coneguts com a 'memes' que han aprofitat les referències televisives per ironitzar sobre el relleu a la Casa Blanca.

Transportat a la televisió espanyola, el creador de la sèrie 'La que se avecina' també ha fet la seva lectura personal dels fets comparant la irrupció de Trump amb les possibilitats d'un dels personatges de l'espai de Telecinco a aspirar a presdir el govern espanyol.

En la mateixa línia també s'hi ha mostrat la popular presentadora Rachel Maddow, del canal MSNBC, que ha sorprès l'audiència disparant en directe: 'Estàs despert, per cert, i no tens un malson. Tampoc has mort i te n'has anat a l'infern: aquesta és la teva vida a partir d'ara, és la nostra elecció, som nosaltres i és el nostre país'

Un altre dels clàssics en aquest tipus de situacions són els vídeos i memes de la sèrie de televisió 'The Simpson' que, aparentement, vaticinen esdeveniments futurs. En aquest cas, el fragment recuperat pels internautes és el que presenta la petita Lisa com la primera dona en ser presidenta dels EUA en un futur no gaire llunyà.

Deixant de banda els referents televisius, una de les circumstàncies de l'elecció de Trump que més han cridat l'atenció dels internautes és la data en què ha sigut escollit i, sobretot, la coincidència numèrica amb una data prou tràgicament coneguda al país.

Altres, en canvi. han preferit disparar contra les enquestes, que en aquesta ocasió han tornat a servir de ben poca cosa, tal i com ja ha passat diverses vegades en els últims mesos.

Tot plegat sense oblidar l'abundant humor gràfic que sol acompanyar processos com l'ascens de Trump.