Els monstres marins existeixen i per donar fe d'això un pescador rus es dedica a publicar a les xarxes socials imatges de les espècies més estranyes que habiten les profunditats abissals.

Roman Fedortsov ha navegat amb el seu vaixell per bona part del món i durant els seus viatges s'ha topat amb peixos que semblen sortits d'un altre món o d'una pel·lícula de terror.

Fedortsov, de la ciutat de Murmansk (nord-oest de Rússia), treballa en un pesquer d'arrossegament a les aigües del mar de Barents. Cada vegada que atrapa una espècie estranya , la fotografia amb el seu mòbil i la penja al seu perfil de Twitter i Instagram.

Així, ens podem trobar amb criatures d'ulls deformes, boques gegants amb afilats dents o taurons que mai vam pensar que podien existir.

Les imatges de Fedortsov, a més de deixar aterrats els seus seguidors a les xarxes socials, han aixecat irades crítiques per part dels ecologistes, ja que les espècies d'aigües molt profundes moren a causa del canvi de pressió al treure-les de l'aigua.