El tendre gest d'una caixera amb un nen autista

La caixera d'un supermercat convida al petit a cobrar la compra i aquest s'ho passa d'allò més bé

27.02.2017 | 17:35
El tendre gest d'una caixera amb un nen autista

Un cop més, un gest senzill i de molta sensibilitat, molt petit però enorme, ha fet feliç a un nen. Emma Louise Passmore és una dona britànica que té un nen amb autisme. Mare i fill van anar a Tesco, una cadena de supermercats a última hora de la tarda a fer una petita compra per fer el sopar. Quan van arribar a la caixa de cobrament, el noi va començar a fer de les seves i ploriquejar. Però Carol, la caixera, va veure la situació i li va proposar al petit que l'ajudés a escanejar els productes.

Aquest senzill gest va fer que el xaval canviés completament d'actitud. La seva mare assegura que és un noi que té enormes problemes per relacionar-se amb desconeguts, però que l'afecte que va mostrar Carol va fer que el noi interactués amb ella de manera natural, traient-li un somriure i fent-lo feliç per uns moments.

Emma Louisse va quedar tan agraïda que va publicar al seu Facebook el que li havia passat, i s'ha convertit en un fenomen viral a aquesta xarxa social. Així resa el post que va escriure el passat dimecres:

'Només vull explicar el fantàstic servei que rebem d'una senyora anomenada Carol a la caixa de cobrament sobre les 08.30 de la nit passada. El nostre fill és autista i pateix d'un desordre del procés sensorial de manera que fer la compra és una cosa gairebé impossible. Així que vam decidir anar-hi més tard pensant que així podria passar-ho millor. D'aquí que estigui en pijama. Quan vam anar a la caixa de cobrament va començar a fer de les seves i Carol li va oferir estar amb ella i que l'ajudés. Normalment odia als estranys però ella li va agradar molt, va anar ella i el va ajudar a escanejar la compra de 270 lliures. Li va agradar tant que no volia anar-se'n. Així que gràcies a Tesco i a Carol per donar-nos la nostra millor i memorable experiència de compra ''.

De vegades, fer alguna cosa bona per la gent i donar-los un moment de felicitat no costa res. I per als altres, aquest moment significa molt. Així, es pot seguir creient en la humanitat, amb coses com aquesta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Els perills del 'ciberpostureig' a les xarxes socials
Perills del 'ciberpostureig' a les xarxes socials

Perills del 'ciberpostureig' a les xarxes socials

Descobreix les precaucions que pots prendre a l'hora de mostrar les teves fotos i localització a...

Les factures més surrealistes del negoci hostaler

Les factures més surrealistes del negoci hostaler

Més de 30 euros per una gerra de margarita o 7 euros per un cafè amb llet poden ser una realitat

VÍDEO: L'accident de Tom Cruise en el rodatge de 'Missió Impossible 6'

VÍDEO: L'accident de Tom Cruise en el rodatge de 'Missió Impossible 6'

L'actor de 55 anys s'ha donat un fort cop al pit contra una paret fent un salt curt.

Polèmica pels banyadors de les socorristes de Gijón

Polèmica pels banyadors de les socorristes de Gijón

"El problema està en el que mira, no en el socorrista", diu l'Ajuntament sobre la polèmica dels...

Enllaços recomanats: Premis cinema