Disneyland és el paradís dels més petits. Un món màgic on submergir-se en les pel·lícules de Disney i conèixer als seus protagonistes. Un viatge ple de sorpreses i il·lusió.

Oliver Crest, una organització sense ànim de lucre que prevé l'abús infantil i proporciona una llar i una educació als nens en risc, va portar als petits al parc temàtic de Disney a Los Angeles.

Un d'aquests nens ha commogut el món sencer. Un petit de dos anys s'acosta saludar Mickey, Minnie i Pluto. Els personatges del parc no solen parlar amb els nens que els visiten. No obstant això, la gran sorpresa va arribar quan Mickey i els seus amics es van comunicar amb el nen, que és sord, a través del llenguatge de signes.

El nen es mostra molt feliç en veure que parlen el seu llenguatge. Els personatges reparteixen abraçades i petons a aquest petit visiblement emocionat. El vídeo ja s'ha fet viral.

"No és un nen que acostuma a fer abraçades, de manera que el fet que abracés als dos, a Minnie i Mickey, diu molt del content i feliç que havia de sentir-se", va explicar el representant de Olive Cres.

La família que va adoptar al petit té l'esperança que aquest vídeo serveixi per demostrar al món que "amb una mica d'amor i màgia, es pot fer realitat el somni d'un nen i se li pot proporcionar un record memorable per a tota la vida".