Un cambrer troba 77.000 euros i els torna

Un cambrer algerià retorna una bossa amb 17.000 euros en metàl·lic i 60.000 en xecs

26.07.2017 | 21:58
Un cambrer troba 77.000 euros i els torna

Una misteriosa troballa. La bossa que Lahouari Saidani va trobar i va confiar a la Policia Nacional contenia una fortuna en xecs i diners en efectiu, a més de roba acabada de comprar i documents personals. Un petit tresor propietat d'una dona romanesa que va afirmar dedicar-se al sector immobiliari. La senyora va deixar abandonades les seves valuoses pertinences en un portal perquè hi havia cua al banc.

"És un heroi!", crida un client del noi quan veu darrere de la barra a Lahouari Saidani, un cambrer algerià que s'ha fet cèlebre al barri de Pere Garau per trobar -i tornar- una bossa amb gairebé vint mil euros en metàl·lic i una petita fortuna en xecs.

Al restaurant Arabica presumeixen de servir "els millors Kebaps". I des del passat dia 18 també es vanen de tenir al cambrer "més honrat" de la ciutat. Fins i tot de l'illa. Perquè aquella tarda Lahouari, treballador mileurista i pare de tres filles s'hauria pogut estalviar molts mal de caps...

"Sóc musulmà i la meva religió no em permet quedar-me amb el que no és meu", explica aquest algerià nascut a Orà i resident a Mallorca des de 2001.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema