VÍDEO | Un tauró salta dins d'un vaixell de pesca i queda atrapat

Les imatges de la lluita del peix, amb la boca plena de sang, s'han tornat virals

31.07.2017 | 18:13
Imatge del tauró.

La lluita d'un tauró atrapat a la coberta d'un vaixell està sent un dels continguts més vistos i compartits aquests dies. El peix va saltar a sobre d'un vaixell de pesca, per a sorpresa de les persones que anaven a bord, i va quedar atrapat a la barana de l'embarcació, com es pot veure en el vídeo de Metro.

El succés es va produir a la costa de Long Island, Nova York, quan aquest exemplar de tauró mako va saltar a la borda del pesquer Do, segons van explicar els testimonis a la premsa local.

"Déu meu, ha saltat al vaixell", es pot escoltar a una dona en l'enregistrament, mentre se senten rialles nervioses de fons i un home preguntar-se com és possible que el tauró pogués acabar davant d'ells.

Després d'observar i gravar l'animal nerviós i sense parar de moure's, els membres de la tripulació van decidir alliberar-lo.

Els passatgers del pesquer, perquè el tauró quedés amb el seu cos mirant al mar, van lligar la cua de l'animal al vaixell i li van enganxar a la boca un ham i una canya de pescar. Els moviments de l'exemplar van provocar una ferida al tauró per la qual cosa li va començar a brollar sang.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema