Un jove de Castejón (Navarra) s'ha trobat, quan sortia de segellar la targeta d'atur en una oficina de Tudela, una motxilla que contenia més de 5.300 euros i l'ha retornat al seu amo, un ciutadà equatorià que volia destinar aquests diners a sufragar el tractament mèdic dels seus pares.

La motxilla ha estat localitzada entre dos cotxes al carrer Díaz Bravo pel jove, que ha cridat a un amic de la Policia Foral per informar de la seva troballa i comunicar-li que dins de la motxilla, a més dels diners, hi havia documentació del possible titular.

Una patrulla, segons informa la Policia Foral, ha analitzat la documentació i ha comprovat que corresponia amb la d'una persona que ahir a la nit havia denunciat la seva pèrdua en el centre de la ciutat.

Els agents han anat al seu domicili per avisar de l'aparició i posteriorment, un cop confirmada la seva propietat, s'ha realitzat el lliurament en un acte en què ha coincidit amb el jove, qui va a ser proposat per la Policia Foral per un reconeixement públic pel seu comportament "exemplar".

El perjudicat ha declarat que anava a enviar els diners al seu país per tal de poder sufragar el tractament que segueixen els seus pares per una malaltia.