Entrar a treballar abans d'hora li ha costat el lloc a l'empleat d'un supermercat de Barcelona. Jean P. ha estat acomiadat perquè arribava a l'establiment, de la cadena Lidl i en el qual exercia de gerent, fins i tot una hora abans i es posava a preparar el local abans de l'obertura sense fitxar.

En la seva carta d'acomiadament, l'empresa assenyala que "realitzava comandes, canviava preus o reposava palés sencers d'articles", segons informa El País. La companyia considera que el treballador ha comès "incompliments laborals molt greus".

Revisant les imatges de seguretat, van comprovar que Jean entrava al supermercat a les cinc del matí i estava "entre 49 i 87 minuts" treballant sense fitxar.

Lidl assenyala en la carta d'acomiadament que l'empleat vulnerava així la norma que indica que "cada minut que es treballa, es paga, i cada minut que es treballa ha de quedar registrat".

A més, segons la companyia alemanya, Jean, que portava des de 2005 treballant a Lidl, va convidar a altres empleats a arribar abans a la feina. I en moltes ocasions estava a l'establiment sol, la qual cosa està prohibit per "seguretat".

El treballador ha denunciat el seu acomiadament i ha assegurat que es va veure obligat a treballar més perquè el supermercat havia estat reestructurat i els canvis "requerien temps i dedicació", cosa que, segons ell, sabien els seus caps.