Patrick Cakirli és un jove de Dinamarca a qui un missatge en una xarxa social del país li va canviar la vida a ell i a 10.000 persones. Cakirli va passar la seva infància en diversos orfenats, i això li va deixar una personalitat insegura i un profund sentiment de manca d'identitat. Fa un any, la seva parella el va deixar i va ingressar en una clínica psiquiàtrica, que el va allunyar dels pocs amics que conservava.

Va obrir l'aplicació Jodel, un fòrum anònim en el qual qualsevol usuari pot escriure missatges que la resta d'usuaris a menys de 10 quilòmetres poden veure i contestar. Ell va publicar: "Estic desesperat per conèixer nous amics. Estic sol i passant pel pitjor moment de la meva vida. Estaré assegut a les escales de davant de l'ajuntament des de les 14.00 fins a les 20.00 hores. Porto ja pantalons negres i una motxilla de North Face ".

Al missatge van contestar 13 persones que van acabar reunint-se amb ell. "Molts d'ells em van confiar que alguna vegada s'han sentit de la mateixa manera", va assenyalar a Boredpanda.com. La trobada es va donar a conèixer a tot el país, i el jove va aprofitar per crear una comunitat per a tots aquells que se sentin sols.

En el fòrum hi ha ja 10.000 persones, combatent junts la solitud prestant-se suport. La comunitat compta amb una pàgina a Facebook on els usuaris comparteixen fotografies de les quedades que organitzen.