El màrqueting ha estat sempre l'eina imprescindible perquè una empresa petita, mitjana o gran es faci sentir i es doni a conèixer. I no són necessaris grans desemborsaments econòmics per poder abordar una campanya publicitària. Tècniques com el boca a boca, la creativitat, l'humor o el bon aprofitament de les xarxes socials faciliten molt aquesta tasca.

En el cas de l'hostaleria, per exemple, el de la creativitat i l'humor amb segons quines coses pot donar molt de joc, o tot el contrari. Des del nom del bar o restaurant (Bar Reynolds, Bar proveïdes, Bar Kito ...), la forma d'anunciar els productes o, fins i tot, la forma de servir-los, els restaurants tenen moltes variables que combinar fins a trobar la tecla màgica.

A propòsit d'això últim, hem recopilat 12 exemples gràfics, compartits a Internet, de persones que han anat a restaurants i, més que sorpresos pel menjar, han sortit al·lucinats amb l'enrevessada manera en la qual se li han presentat.

Aperitiu en motlles de dentadura ...

O penjats en un estenedor ...

On podem presentar aquestes delicioses hamburgueses de porc? Doncs en un cap de porc gegant, és clar.

Servir el menjar en un iPad ...

Amanida servida en una llauna de Coca Cola

I el pa? Doncs aquí, calentet

Una pizza molona, ??ha d'anar en patinet

El de les quesadillas en una pica no està clar per què és

El formatge i l'embotit combinen genial amb ... amb l'esquelet fals d'una rata

La sangria millor en un gerra, però si no n'hi ha ... doncs paraigua al cant

¿I de postres? Trufes de xocolata blanca farcides de miso i servides en xancletes de platja

I quan pensaves que ja ho havies vist tot...