Martorell

Martorell busca monitors per a les activitats per a joves que programa a l'estiu

El Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) convoca una selecció per a la creació d'una borsa de treball, i poder triar monitors específics per a la prestació d'activitats d'estiu. La presentació de sol·licituds es farà a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari del mateix

Els llançaments de penal priven el Futsal Vicentí d'una nova proesa a la Copa

El Futsal Vicentí, equip que milita a Tercera Catalana, va ser molt a prop d'una nova proesa. Si la setmana passada va eliminar el Sala 5 Martorell (Segona B) a la Copa Catalunya, aquest dijous al vespre, en un pavelló santvicentí de gom a gom, va tenir a l'abast superar un altre conjunt de

El Manresa FS juga avui un duel vital a l'Hospitalet

? El Manresa FS juga aquesta tarda a l'Hospitalet (18 h), davant el Bellsport, amb la necessitat de puntuar de cara a agafar una bona dinàmica en la recta final de la competició de Segona B i per no veure més compromesa la seva classificació.

Més Notícies de Martorell

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis

Enllaços recomanats: Premis cinema